Kız Nickleri

‎"Ya ben seni çok havalı zannediyordum ama aslında çok tatlı, çok iyi bir kızmışsın" cümlesine maruz kalanlar derneği üye alımına başladı.


Kadınlarında işi zor valla. Yarın sıcaklar geliyor, şimdi külotlu çorapları kaldır, tekrar ağda yap, eteği giy ohooooo...


Balkanlardan gelen soğuk havadan açıklama:"Bu hissettiğiniz fragmandı, asıl film 2 ay sonra başlayacak, hepinizi titreşime alacağım".


Bir köpeğin insanlardan en az 5 kat daha iyi müzik kulağı olduğunu biliyor muydunuz? Şaka lan yok öyle bi şey ama şaka demesem inanırdınız.


"Meme kanserinden banane yeaa "diyen arkadaşıma."Çükün kesilse ne hissederdin" dedim 1 haftadır düşüncelere daldı konuşmuyor.


Allah'ım sen kimseye derin dekolteli body giyip sonra bütün gün eli göğsünde o dekolteyi örtmeye çalışan kız kafası verme, amin.


Bence bu zamdan sonra, aynada iPhone'la fotoğraf çekmek yerine, uzun Marlboro ile fotoğraf çekseniz daha çok havanız olur.

Yasin Ergül

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder