Twitter Sözleri, Twitter

Twitter Sözleri
İstanbul'da hava sıcaklığı güneşte 10, gölgede 7, arabada 5 evde 15 :)


Bazı erkekler sevişirken memeye şaplak atıyormuş. Nimete vurulur mu hiç? Çarpılacaksınız, haberiniz yok! Şükürsüz piçler.


yok "ah şu kanepenin bir dili olsa", yok "yatağın soğuk tarafı" -sanırsın ikea'ya kur yapıyolar.. alın lan bu da benden: komidinin dudakları


Güzel olmak demek kendin olmak demektir. Diğerlerinin seni kabul etmesine gerek yok, siz kendinizi kabul edin yeter.


Twitter logosundaki kuşun adının Larry olduğunu ve bu ismin Boston Celtics'in efsane oyuncusu Larry Bird'den geldiğini bilio_muydunuz?

Twitter Yazıları
Köylü: "Hocam demin bir tepsi baklava geçti" Nasreddin Hoca: "Uff bnene be slk .s" K: "Ama Hocam sizin eve gitti" N.H: "Uff snene be slk .s"
Twitter

Her mahkeme öncesinde "yer yerinden oynayacak" açıklaması yapan Aziz Yıldırım'a Japon yer bilim uzmanlarından anlamlı ziyaret...


Arkadaşlar;Biranın dibini yere dökmeyelim.Onu su zannedip içen karıncaların kafası güzel oluyor, eve gidip karısını,kızını dövüyor.


Sınavda hocayla göz göze geldiğini an düşünüyormuş gibi yapan öğrencinin "Dünya Tiyatrolar Günü" kutlu olsun. O nasıl bir oyunculuktur öyle.


Sevgili "5kilo fazlam",seni de çok sevsem, herkesten ve her şeyden çok değer versem, sen de havaya girer misin,hayatımdan çıkıp gider misin?

Twitter İletileri
#yorgunumcunku Beynim ; Çin'in nüfusu kadar düşünce nüfusuna sahip. Ve sürekli çiftleşip yenilerini üretiyorlar. maalesef yeterli alan yok!


"İstediğin bir şeyi elde edememekten daha kötü olan tek şey, onu bir başkasının elde etmesidir." - Mad Men


Tweetleri gizli olanlar Dünya'yı kurtarma işleri nasıl gidiyor ?


Telefonla konuşurken istemdışı sağa sola yürüme huyum yüzünden bazen ''nerdeyim lan ben'' dediğim anlar bile oldu.

Yasin Ergül

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 yorum:

  1. Söz sahiplerini de yazsaydın da çalıntı olmasaydı bari.

    YanıtlaSil