Hakkımızda

İLETİŞİM

Site Sahibi ve Editör

Yasin Ergül

İletişim Mail
ysinergl [q] hotmail.com

Adres

Karadeniz Mh. 1150. Sk. No: 86


HAKKIMIZDA

Msnnickler-i bir zamanlar sohbet programı olarak kullanılan "Messenger" programına yazılan sözlerin sitemizde derlenmesiyle oluşmuştur. Şimdiler de ise ilk kurulduğu zamanlardan farklı olarak içinde orjinal, özün ve güncel güzel sözleri barındırmaktadır.

Bazı sözler alt sitemiz olan diğer blogumuzdan alıntılanarak sayfalarımızda paylaşılmaktadır. Her gün güncel içerik girmeye çalıştığımız sitemizde 10'ler birbirinden güzel söz bulma imkanınız vardır.

Yasal Duyuru

© Copyrigth 2015 msnnickler-i İçerikler msnnickler-i yetkilisinin yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz. msnnickler-i’ndeki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. msnnickler-i’nde hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.

Yasin Ergül

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder